Auto servis “Mikac i Sin” je onovan 1978 godine u Krnjevu i od tad se kroz njega prošlo mnogo automobila i motocikala koji su po završetku servisiranja izgledali kao da su upravo izašli sa proizvodnih traka, često na prvi pogled i ne prepoznavani od strane njihovih vlasnika koji su sa nevericom gledali!
 
 
Naša usluga pored kvalitetno odrađenih autolimarskih radova, pripreme za farbanje, farbanja najkvalitetnijim farbama na tržištu, zaštite, voskiranja i profesionalnog poliranja podrazumeva po Vašoj želji i kompletnu restauraciju automobila koja se obavlja u saradnji sa našim kolegama koji rade sve vrste tapetarskih usluga, plastičarskih usluga - popravka ili pravljenje poliesterskih branika, spojlera kao i nekih delova automobila, kao i sa majstorima koji se profesionalno bave mašinskom obradom i automehaničarskim poslom.
 
Po Vašoj želji radimo HOT-ROD i sve prepravke karoserije automobila kao i motora, trapova i enterijera. Ako želite da napravite od Vašeg starog automobila jedinstven i atraktivan automobil onda ste na pravom putu.
 
     
 
"Želja nam je da Vam ponudimo uslugu i kvalitet na koji ćemo biti ponosni."
Auto servis “Mikac i Sin”

 
 
 
 

Želja nam je da Vam ponudimo uslugu i kvalitet na koji cemo biti ponosni !

www.autoservismikacisin.com
Naše radove možete komentarisati ovde!
HOME | O NAMA | USLUGE | GALERIJA | KONTAKT Copyright © Auto servis Mikac i Sin 2008 Sva prava zadržana.